Kerhokirje 1/2015

Hyvää alkanutta ajokautta kaikille!

Tässä kesän kynnyksellä uudet ajokokemukset ja seikkailut odottavat meitä motoristeja ja kutsuvat  jälleen baanalle. Kuunnellaan siis kutsua, vaikka hurmioitunein mielin niin muistaen, että turvallisuus ennen kaikkea!

Pienen väännön jälkeen kerholle saatiin uudeksi puheenjohtajaksi ”vanha konkari” Jorma Autio. Entinen hallitus jatkaa tämänkin vuoden. Päätettiin pitää nykyinen kerhotila vielä vuoden, mutta uutta, käytännöllisempää, silti edullista, kerhotilaa etsitään. Ilmoitelkaa, jos sellaista tiedossa. Pyörän voi siis  tuoda säilöön ensi talveksikin, hintaan 70e.

Motoristikirkko on su 17.5. klo 12 Alavieskan Linnakalliolla. Mukana motoristipappi Matti Hirvilammi ja musiikista vastaa Jouko Kantola. Kirkkokahvin hinta pullan kera on 5e. Yhteislähtö Linnakalliolle Ylivieskan Shelliltä klo 11.15.

Molokkien siivouksella kerätään kerholle vähän tuloja entiseen malliin. Lisää osallistujia kaivataan!

Ajokauden avajaisia vietetään Maasydänjärvellä 23-24.5. Yöpyminen (sis. makkaran, kahvi- ja aamupalatarjoilun) jäsenille 10e ja muille 15e. Päiväkävijöille kahvi+ makkara 5e.

Kerholle on avattu Facebook-sivut nimellä Ylivieskan Moottorikerho. Laittakaahan kaveripyyntöjä tulemaan! Tiedotus tapahtuu jatkossa lähinnä siellä. Sinne voi laittaa ajankohtaisia asioita, tapahtumia, ajeluja, vinkkejä sekä omia kuvia, juttuja ja kokemuksia ym. Tiedottaa voidaan myös  Kymppipalstalla ja kotisivuilla :  www.ylivieskanmoottorikerho.org

Motoristien kokoontuminen vapusta lähtien joka keskiviikko Ylivieskan Shellillä klo 18. Silloin voidaan ajella yhdessä, käydä eri paikoissa ilta-ajelulla tai makkaranpaistossa jne. tai  vain kahvitella Shellin baarissa…

ANTOISAA JA TURVALLISTA AJOKAUTTA toivottaen kerhon Hallitus!