Tervehdys ajokauteen 2015

Hei kaikille! Jäsenkirjettä ei ole kuulunut, koska asiat ovat vielä olleet ns. ”vaiheessa”:) Pienen väännön jälkeen kerhon uudeksi puheenjohtajaksi saatiin ”vanhakonkari”Jorma Autio. Entinen hallitus jatkaa tämänkin vuoden. Päätettiin pitää entiset kerhotilat vielä vuoden, mutta uutta käytännöllisempää, silti edulllista tilaa etsitään. Joten ensi talveksikin voi pyörän tuodä talvisäilytykseen kerholle. Laittakaapa vihjeitä, jos tiloja tiedossa.

Vappuajelu ajetaan entiseen malliin. Kokoontuminen bussiasemalle klo 12 ja lähtö Kalajoelle klo 13. Ajokauden avajaisia suunniteltiin toukokuun lopulle. Siitä tietoa myöhemmin. Molokkien siivouksella kerätään kerholle vähän tuloja keväällä entiseen malliin. Osallistujia kaivataan lisää!

Kerholle on avattu facebook- sivut nimellä Ylivieskan Moottorikerho. Laittakaahan kaveripyyntöjä tulemäaan. Tiedotus tapahtuu jatkossa lähinnä siellä. Monet ovat jo ajokauden avanneet ja vappukin lähestyy. Toivotan Antoisaa ja Aurinkoista ajokautta kaikille! Jos selän tilanne ja sää sallivat niin vappuajelulla tavataan! t. Amanda


Comments

Vastaa